Training op maat

 Ervaart u problemen of blokkades binnen de jachttraining? Dan is het erg waarschijnlijk dat uw hond iets wil aangeven.

Elk gedrag heeft een doel. Ook gedrag dat wij als mens liever niet zien. Heeft uw hond blokkades op een apport? Moeite met waterwerk?

Of komt u maar niet verder met een bepaald onderdeel van de jachttraining?

Samen kunnen we achterhalen wat het probleem is en hoe u dit het beste kunt aanpakken zodat u samen met uw hond weer verder kunt.

 

Voor vragen over gedrag en problemen bij het trainen van honden kan een privé training aangevraagd worden. Samen kijken we naar uw vraag, het gedrag van de hond en uiteraard de oplossing. 

 

De training kan zowel op een locatie van Dog Chaperone als in uw eigen omgeving, afhankelijk van de vraag.

Voor training in uw eigen omgeving wordt € 0,30 per gereden kilometer gerekend.

Kosten van een privé training zijn per 1 januari 2024: € 50,- (exclusief de huur kosten van de locatie en gebruik van wild) 

Tijdsduur van deze training is ruim 60 minuten.

 

 

 

Het is ook mogelijk om met meerdere personen een eenmalige training/ workshop af te nemen. De inhoud van de training wordt vooraf besproken. Per aanvraag maak ik een passend aanbod, op basis van de wensen van de deelnemers.

 

Voor informatie en aanmelden voor privé training kunt u contact opnemen via het formulier of onderstaande gegevens.

 

 

 

Workshop/ Duo training

Het is mogelijk met meerdere personen een eenmalige training/ workshop af te nemen. De inhoud van de training wordt vooraf besproken. Per aanvraag maak ik een passend aanbod, op basis van de wensen van de deelnemers.